Officielt trafikidioti?
Kan det være rigtigt at kommunen kan ændre parkeringen på en vej så de strider imod alm. trafiklogik og bliver dybt usikre?

 

I vores boligområde, Marielyst, har vi to veje, Gustav Wieds vej og Nordahl Griegs vej, hvor kommunen nu mener, at det er en virkelig god ide, at vi holder i venstre side af kørselsretningen i en venstre kurve. Begrundelsen skulle ifølge rygter være for at gøre det mere sikkert for cyklisterne. Efter at have boet der i over 20 år, så er den største fare for cyklisterne at de fleste kører mod ensretningen og i mørke, ofte uden lys.  Dèt sammen med at vi nu absolut intet udsyn har, når vi skal køre ud, kommer ikke til at ende godt.

En mail til Vej og Park har ikke resulteret i noget, da de åbenbart ignorerer den.

Jeg har også prøvet at kontakte politiet, og de mente ikke de var en beslutning de havde været inde over, for det var ikke noget de ville anbefale.

 

 Henrik Krohn

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top