annonce
Præsterne blev fundet
alfred.jpg
Pastor Alfred Nielsen fotograferet ved sin afgang og sidste prædiken fra Søborg Kirke den 14.10.1973, tv. ses menighedsrådets kasserer postvagtmester Carl Andersen, Søborg Hovedgade 100 der også var kasserer for kirkebladet. Foto: Privat
Læsere kom med billeder af præsterne

Gladsaxe Lokalhistoriske Forening siger tak til Gladsaxe Bladets læsere for hjælpen med at finde og aflevere billeder til affotografering af de to tidligere Søborgpræster, Alfred Nielsen og Steen Andersen. Billeder som ikke var tilgængelige i hverken Kirkens, Gladsaxe Byarkivs eller Gladsaxe Bladets gemmer. Der er kommet flere fotos og nu kan vi igen glæde os over at have de to præster på arkivet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top