Prismodtager blev lokket til møde
ldreprisen-01-52-14.jpg
Borgmester Karin Søjberg Holst tager fuldstændig fusen på Ulla Reitz, der ikke vidste hvilket ben, hun skulle stå på, da hun fik årets Ældrepris. Foto: Kaj Bonne.
Ulla Reitz var uvidende om forestående hæder

 

Ulla Reitz var ved at tabe både næse og mund, da hun blev ført ind i Europaværelset. Her stod borgmester, bestyrelseskolleger, venner, bekendte og datteren Bente parat, for de vidste alle, at Ulla Reitz skulle have årets Ældrepris. Prismodtageren vidste som den eneste ikke noget.

Ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg havde lokket Ulla Reitz til et husmøde for Seniorklubberne på Gladsaxe Rådhus: – Det er meget vigtigt, at du kommer, Ulla, havde Ea Lykke Elsborg sagt.

Ulla mødte naturligvis op og deltog engageret i mødet. Og så skulle det have været det.

Men i Europaværelset stod de alle klar. Mange af dem havde holdt på hemmeligheden i en uges tid, blandt andre indstillerne Jane Jandu fra Beboerhuset Pulsen og Gitte Hammer fra Høje Gladsaxe.

– Jeg er helt rystet, udbrød Ulla Reitz, da hun ligesom fornemmede, hvad der skulle til at foregå.

Ulla Reitz arbejdede i mange år som kontorfunktionær i Gladsaxe Kommune, hvor hun stod for familieydelserne i Høje Gladsaxe, hvor hun bor og stadig er så aktiv. – Jeg elsker at bo der.

Ulla Reitz er mor til Bente, og hun har både to børnebørn og to oldebørn. Oldebarnet Mikkel på 12 år har lært at strikke og sy af ’Olde’: – Mikkel bad selv om at lære at strikke. Han er utrolig kreativ, roser oldemor.

Selv er Ulla Reitz ikke meget for rosende ord: – Ved vores 25 års jubilæum i Aktivitetskredsen i juli sad jeg og græd. Jeg er ikke meget for at få ros, sagde prismodtageren.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top