Små kunstnere afleverede julekorttegninger
kunstner.jpg
Det lignede en yderst fortrolig samtale mellem en af de unge kunstnere og borgmesteren, da der var besøg på rådhuset en uge før jul. Foto: Peter Kenworthy.
Julekortet 2015 skal udvælges Børn fra hele 10 børnehuse var fredag 17. december på besøg hos borgmester Karin Søjberg Holst (A) for at aflevere forslagene til den tegning, der skal pryde næste års julekort.

Børnene kom fra børnehusene Poplen, Taxhøj, Mælkevejen, Bakken, Bakkely, Sommerfuglen, Ved Fortet, Christianebo, Elledalen og Kildevænget. Efter afleveringen af de mange flotte tegninger til borgmesteren, blev de unge malerspirer budt på frugt og juice, inden turen gik tilbage til børnehusene igen. Publikum kan se en udstilling med alle de flotte tegninger i Rådhushallen fra 5. januar og resten af måneden. Vinderforslaget bliver fundet via udvælgelsesforløb i januar, og til marts bliver vinderen inviteret til reception hos borgmesteren sammen med sin familie og kammeraterne fra børnehuset.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top