Søborg-tandlæge i hovedbestyrelse
FrankDalsten_FULL.jpg
Frank Dalsteen: Foto: Henrik Kastenskov.
Frank Dalsten, 57-årig tandlæge med klinik i Søborg, er blevet valgt ind i Tandlægeforeningens hovedbestyrelse.

Frank Dalsten har haft egen tandklinik i Søborg, siden han som 25-årig etablerede klinikken i 1982. Klinikken, der i dag har 11 ansatte, driver Frank Dalsten sideløbende med, at han er reserveofficer som overtandlæge. Den militære karriere indledte Frank Dalsten, da han efter afsluttet tandlægeuddannelse aftjente værnepligt i 1981 som tandlæge i Flyvevåbnet.

Frank Dalsten har været fagpolitisk aktiv i Tandlægeforeningen og Praktiserende Tandlægers Organisation siden 2004. Ud over den nye post som hovedbestyrelsesmedlem er han medlem af Tandlægeforeningens Klinikejerudvalg, Københavns Tandlægeforenings repræsentantskab og bestyrelsen for Praktiserende Tandlægers Organisations Kreds 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top