Tom Nielsen til BGA
Træner sammen med Brian Andresen

Tom Nielsen valgte at trække sig som træner for Gladsaxe-Heros hold i serie 1. Udsigten til en række afbud efter en eventuel knæoperation kunne ikke kombineres med hans indstilling ril at gøre tingene 100 procent.

Men til nytår får han en ny arbejdsgiver. Han skal være en del af et trænerteam i BGA –Boldklubben Glostrup Albertslund – sammen med Brian Andresen, der også har en fortid i Gladsaxe-Hero, hvor han gennem mange sæsoner har været en yderst farlig afslutter.

I denne sæson har Brian Andresen fungeret som spillende assistenttræner i BGA sammen med cheftræneren Jan Bjur, der trækker sig på grund af manglende tid.

BGA ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i sjællandsserien – et point fra en oprykningsplads.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top