annonce
Tre DM-titler til skøjteløbere
skøjte.jpg
Leonora Colmor Jepsen var bedst hos pigerne i juniorklassen. Foto: Privat.
Søskende gik begge til tops i Herning

Ved  DM i kunstskøjteløb, som blev afholdt i Herning i weekenden, vandt GSF, Gladsaxe Skøjteløberforening, hele 3 Danmarksmester-titler.

Leonora Colmor Jepsen på 16 år blev Junior Danmarksmester hos damerne, mens lillebror Linus på 13 tog sig af guldmedaljen i Novice drenge. Keiran Araza blev “rigtig” Danmarksmester i Senior herrer. Med de flotte resultater er Keiran og Leonora sikker på udtagelse til de nordiske mesterskaber, som afholdes i Stavanger i Norge i februar, og for Leonoras vedkommende bringer weekendens resultat hende nærmere en udtagelse til EYOF 2015 (European Youth Olympic Festival), som Dansk Skøjteunion kan sende to deltagere af sted til ( en af hvert køn). Øvrige GSF-resultater fra DM: Emilie Muff, Junior damer nr. 5. Sofie Silke Viggers, Junior damer nr. 11, Mia Machholm, Novice piger, nr. 7 , ernille Mingon Olsen, Debs piger nr. 7.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top