Vandt en landstræner
Bytoften-01-51-14.jpg
Danny Jung havde masser af nye øvelser til fodboldkvinderne, og det skabte højt humør. Foto: Kaj Bonne.
IF Bytoften fik besøg af Danny Jung

IF Bytoften fra Gladsaxe indsamlede flest penge under ’Lyserød Lørdag’ 4. oktober. Klubben arrangerede et stort fodboldfitness stævne for kvinder med 26 hold, og det lykkedes klubben at samle over 60.000 kroner ind. Præmien lød på ’vind en landstræner’, og i torsdags kom ’præmien’ på besøg.

Danny Jung, assisterende landstræner for damelandsholdet og træner for U23-landsholdet kom på besøg på kunststofbanen i Bagsværd torsdag aften. Her var 21 af Bytoftens fitnesskvinder mødt op for at lære nye træningsøvelser.

Det blev en herlig, råkold aften, hvor kvinderne modtog ny inspiration. Danny Jung diskede blandt andet op med en øvelse, hvor tre kvinder skulle spille mod otte modstandere. De tre kunne score point ved at sende bolden i et af de fire små mål, mens de otte andre kunne få point ved at levere ti afleveringer til hinanden.

Formand Thomas Dreyer var også trukket i dynejakken og trænede den anden halvdel af kvinderne:

– En sådan aften er med at motivere kvinderne yderligere. Og vi har virkelig haft succes med vores fodboldfitness. Vi har i alt 40 kvinder i alderen fra 20 til 56 år, og selv om niveauet går fra absolut nybegynder til ret erfarne spillere, så hygger de sig gevaldigt, fortalte formanden, inden han satte kvinderne i bevægelse i dribleøvelser rundt om keglerne.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top