1.500 så på gymnastik
Gymnastik-03-03-15.jpg
Gladsaxe-gymnasterne hører til blandt de allerbedste herhjemme inden for TeamGym. Foto: Kaj Bonne.
Forrygende opvisning i Sportshallen

TeamGym er populært. Både blandt udøverne og blandt publikum. Det indtryk stod man ubetinget tilbage med i lørdags, hvor Gladsaxe Idræts Forening afholdt sin efterhånden traditionsrige nytårscup i Gladsaxe Sportshal.
1.500 tilskuere var igennem tælleapparaterne, næsten 1.000 aktive gymnaster leverede underholdningen og 60 frivillige fra GIF sørgede for, at det store stævne – der havde rekordtilmelding i år – blev afviklet til alles tilfredshed fra seks morgen til halvti om aftenen.
– Det var en fantastisk dag. Stemningen var god, og folk hyggede sig. Tendensen er, at TeamGym bliver større og større på landsplan, siger Jan Darville, sportschef i GIF.
TeamGyms popularitet medfører i år, at de åbne jyske mesterskaber er blevet nødt til at lukke for tilmeldingen for mikro- og minihold fra det østlige Danmark.
– Derfor arbejder vi på, at gøre vores nytårscup til en Øresunds Cup, så det er det stævne, som alle øst for Storebælt vil deltage i forud for de store mesterskaber, fortæller Jan Darville.
– Selv kommer jeg oprindelig fra håndboldens verden, men gymnastik adskiller sig fra mange andre sportsgrene ved, at man anerkender modstandernes kunnen. Alle klapper for alle i gymnastik. Og det er verdens bedste måde at præstere på, for der er kontant afregning her og nu. Varen skal leveres, du får ikke en chance til, når du har kikset dit spring, men brænder du en chance i håndbold, kommer der som regel en mulighed senere i kampen, siger Jan Darville.
I Kristi himmelfartsferien arrangerer GIF et nyt stort stævne inden for TeamGym, hvor 100 GIF-hjælpere sættes i sving for at afvikle de danske mesterskaber for mikrohold.

Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top