55 julepakker vakte glæde
julehjælp.jpg
22.december blev varerne kørt ud til de personer, der var komme i betragtning. Pia og Markus hjalp til. Foto: Privat
Mormonkirken hjalp også til

Der var i 2014 rekordstor ansøgning om julehjælp. Også i Gladsaxe kommune er der familier, der er økonomisk trængte.  Var det ikke for julehjælpen, ville de ikke være i stand til at holde juleaften.

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige (mormoner) arbejdede også i 2014 sammen med Julekomiteen i Gladsaxe om at lave julepakker til økonomisk trængte familier i Gladsaxe kommune.

Medlemmerne af kirken har det sidste år afholdt deres møder på henholdsvis Frederiksberg og Allerød, mens kirkebygningen på Maglegårds Alle i Søborg har været under renovation.

På trods af, at de har været midlertidigt bosat andetsteds, føler medlemmerne stadig, at de hører til Gladsaxe kommune.

En julepakke består af alt det, der kulinarisk hører til en juleaften, så som flæskesteg, ris a la mande, sodavand, rødkål, juleservietter osv. Udover dette har der været små overraskelser til børnene i form af fribilletter til svømmehal og billetter til AB fodboldkampe på hjemmebane.

Medlemmerne i kirken har doneret penge og julevarer, og de trofaste samarbejdspartnere fra Rema 1000 Silvan, AB Gladsaxe og svømmehallerne  donerede de varer, der manglede for at gøre julepakkerne komplette.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top