AB åbnede det nye år med fodboldskole
abskole.jpg
En fodbold kan være svær at styre, men når man øver sig, lykkes det af og til at lave svære ting. Foto: Peter Bennett.
80 fodboldtossede piger og drenge var med, da AB i forrige weekend afholdt Danmarks første fodboldskole i det nye år med titlen ”Fodbold, Futsal og Sjov”.

Som et særligt scoop havde AB fået klubbens 1. divisions topscorer Simon Bræmer samt en af landets bedste kvindelige fodboldspillere, Julie Tranekjer fra Brøndby IF, til at stille op som træner på fodboldskolen der varede to dage.

Der blev trænet og spillet fodbold og futsal, som er den brasilianske variant af indendørs fodbold. De 80 fodboldbørn kom både fra AB og Gladsaxe kommunes andre klubber som Bagsværd Boldklub, Gladsaxe Hero og naboerne fra Hareskoven IF. De andre trænere var tidligere spiller på Sønderjydskes 3F ligahold Sara Juhl, Brøndby Ifs futsal cheftræner Steven FIFA B-træner Peter Bennett samt ungdomstalenterne Anton Pedersen (U15 elite i AB), Benjamin Bennett-Larsen (U15 elite i AB) og Lærke Tingleff (U16 landsholdspiller fra HGI Hillerød).

 

abskole1

Fodbold kan spilles på mange måder, og det blev i allerhøjeste grad bevist i AB-Hallen.
Foto: Peter Bennett.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top