AB sælger Namli
AB-Younes-Namli-02-32-14.jpg
Younes Namli (21) kan med sin hurtighed og sin teknik smutte uden om modstandernes forsvar, og det er nu belønnet med en kontrakt i Holland. Foto: Kaj Bonne.
Stortalentet er skiftet til Heerenveen i Holland

Det var meget klogt, at AB Gladsaxe i sommer sørgede for at få en solid kontrakt med Younes Namli. For nu er han solgt til den hollandske klub Heerenveen. Det er sket efter en prøvetræning, hvor han fik imponeret hollænderne så meget, at de var klar til at skrive under.

Heerenveen er kendt som udklækningsanstalt for spillere, der slår til i større klubber på et senere tidspunkt. Jon Dahl Tomasson kom til klubben, inden han skiftede til langt større klubber.

I den nordhollandske klub får Younes Namli selskab af adskillige skandinaviske spillere. Fra Danmark er der Thomas Damgaard, men der er også et par spillere fra Sverige og en enkelt nordmand i klubben, der spiller i Eredivisie – den bedste hollandske række.

I AB Gladsaxe er man naturligvis kede af at miste Younes Namli, der i den grad var med til at sikre den gode afslutning på efterårssæsonen. Men man er også stolte af at have været med til at udvikle hans potentiale.

-Nu skal vi på jagt efter en anden  angriber, siger AB-træner Thomas Nørgaard til AB Gladsaxes hjemmeside.

-Jeg tror, at Holland lige er sted der passer til min spillestil, siger den yderst tekniske Younes Namli til hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top