ABs damer snublede
Tabte til Furesø i håndboldens 3. division

ABs håndbolddamer led søndag i Værløsehallerne sit kun andet nederlag i 3. division, men da topholdene ligger meget tæt, kan nederlaget på 23-26 til Furesø blive skæbnesvangert. Bagsværd-holdet har dog fordel af et par hjemmekampe mod de øvrige oprykningskandidater i den nærmeste fremtid.

– Vi havde en generel offday, hvor særligt vores forsvar havde problemer. Vi bør ikke lukke 26 mål ind. Vi skal hurtigst muligt tilbage på sporet, og det tror jeg, at vi kommer i weekenden mod Hillerød, siger ABs cheftræner Thomas Gundersen.

Fra kampen i Værløse fremhævede træneren playmakeren Freja Holm, der scorede 11 mål, og den nytilkomne Emilie Wiborg, der er kommet til, fordi det ikke ser ud, at hverken Stine Stampe Madsen eller Katrine Balkan-Petersen returnerer fra deres skader i løbet af forårssæsonen.

AB er placeret på andenpladsen tre point efter førerholdet Gladsaxe HG, som AB møder s 1. februar i AB-hallen. Foreløbig gælder det Hillerød i AB-hallen kl. 14.30 på lørdag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top