ABs herrer vandt lokalopgør
Storspil af målmand en vigtig faktor

ABs håndboldherrer har fortsat blikket stift rettet mod en tilbagevenden til 3. division. Efter 14 runder har AB blot tabt to kampe og topper derfor kvalifikationsrækken. Torsdag aften vandt AB sin seneste sejr, da det i lokalopgøret mod Gladsaxe HG blev til en sejr på 27-24 i Gladsaxe Sportshal.

Det var en intens og jævnbyrdig kamp, hvor det blev afgørende, at ABs velspillende målmand Kasper Giedsing så godt som lukkede helt af de sidste 11 minutter. På det tidspunkt førte AB med 24-23 efter at have været bagud med 15-16 ved pausen.

Generelt havde Gladsaxe HGs skytter leveret kvalificerede afslutninger kampen igennem, og de fastholdt sådan set kvaliteten, men Kasper Giedsing hev den ene superredning efter den anden frem, og det tog helt pippet fra hjemmeholdet, der stadig befinder sig midt i tabellen.

ABs højre back Thomas Elmkvist imponerede med en jætteindsats i samtlige 60 minutter, og han var ikke bange for at tage sine tæsk, når HGs forsvar spillede med musklerne.

AB skal forsøge at holde duksepladsen i den næste kamp i AB-hallen mod Hillerød HK på søndag kl. 13.20.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top