Annonce
Bagsværd skal konsolidere sig
Træningskampe mod højere rangerende modstandere

Bagsværd Boldklub har klaret sig rimeligt efter oprykningen til serie 2. Men selv om holdet ligger forholdsvis tæt på oprykningspladserne, så mener træner Flemming Bockelund ikke, at målet må være endnu et avancement.
-Vi skal i foråret fortsætte med at præge rækken, som vi sluttede to point fra top 5 og fire point fra top 3. Vi er klar over, at vi har et babyhold, som med den forventede til -og afgang falder yderligere i gennemsnitsalder. Vi skal derfor ikke drømme om oprykning, men vi skal stabilisere os og modne de enkelte spillere samt vores spil, siger Flemming Bockelund.
-Vi startede træningen op igen 20. januar, og begynder at spille de første træningskampe i starten af februar måned. Umiddelbart fortsætter det meste af truppen, og stammen på holdet er intakt. Vi ved, at vi mister to offensiv spillere, og vi får tilgang af en central midtbanespiller. Derudover arbejder vi på at tilknyttet en til to 2. holds spillere og en til to U-19 spillere truppen. Men i en serie klub er der ikke ret meget sikkert før den første turneringskamp er fløjtet i gang. Spillere med erfaring fra minimum serie 2 skal være meget velkomne, siger Flemming Bockelund.
-Yderligere får vi en ny konstellation omkring holdleder og assistenttræner.
– Vi har I vinteropstarten en række spændende træningskampe mod stærke modstandere på programmet, hvor vi blandt andre skal møde Jægersborg fra Danmarksserien og AB, Farum og GVI fra serie 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top