- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Boksere klar til at tage fat

Det nærmest væltede ind med gæster og medlemmer, da Gladsaxe Bokseklub i fredags havde indbudt til reception i anledning af, at ombygningen og udvidelsen af lokalerne nu er færdig. Energien kan nu bruges på det det sportslige – og det sociale arbejde, som klubben meget gerne vil levere.
Bokseklubben overtog tidligere gangklubbens lokaler, og det har givet plads til en anden indgang via en kælderskakt, en reception, et køkken og ikke mindst et fællesrum, hvor man kan hygge sig både før og efter træningen. Her kan man bl.a. rulle et lærred ned, så man kan hygge sig med gamle boksefilm.
Klubformand Jean Clausen talte til de mange gæster og lagde vægt på, at man gerne vil yde en indsats for at holde eventuelle rødder væk dårlige miljøer. Hellere et ringhjørne end et gadehjørne lyder devisen.
-Her gælder det, at respekt af og til kan gå foran pædagogik. Og her vil drengene få respekt, hvis de yder en indsats, sagde Jean Clausen.
Kunstneren Lars Rahbek har udsmykket den ene bagvæg med et maleri af Muhammad Ali og de fem olympiske ringe. Så er der i hvert fald noget at stræbe efter.
Jean Clausen benyttede lige lejligheden til at invitere alle til at komme igen i 2016, for der fylder klubben nemlig 100 år