- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Den personlige træner vinder frem

Ideen kan vel næppe kaldes for en verdenssensation. Men det begreb som den 28-årige sportsmanagement-uddannede træner Michael Skovgaard umiddelbart efter nytårsnat søsatte i sit fitness-center på Vadstrupvej 61 i Bagsværd, kan i hvert fald kaldes for nytænkende.
– Det er fitness på en ny måde, siger Michael Skovgaard, der har flere års erfaring som personlig træner med speciale inden for motivation og fitness. Hans nyåbnede center ’Coach-Fitness’ slår på, at du her kan få din egen personlige træner i rolige omgivelser.
– Ikke alle bryde sig om at træne eller svede sammen med andre. Selvfølgelig kan man træne foran spejlet derhjemme, men det er ikke nemt, når man skal tænke på at sætte kyllingen i ovnen eller stirrer på opvasken fra i går. Jeg er overbevist om, at mange har behov for at træne i en atmosfære med fokus på tryghed og ro, hvor jeg udelukkende kan koncentrere mig om den enkelte. Jeg kan motivere, inspirere, instruere og lægge planer om den rette kost sammen med klienten, siger Michael Skovgaard, der forleden festligholdt sin åbning med en såkaldt fitnisering.
– Jeg har udelukkende fokus på den person, som jeg træner. Jeg kan hjælpe vedkommende med at finde den rette teknik og belastning og hele tiden støtte og bakke op, så fremgangen fastholdes.
Kursussekretær Maja Hansen fra Høje Taastrup har hyret Michael Skovgaard som personlig træner: – Det hjælper at have Michael, der kan sparke mig bagi. Det er mere forpligtende, når du har en aftale, og så er det afgørende, at du gør det rigtigt. Det koster selvfølgelig noget at have en personlig træner, men det gør det jo også i fitness-center.
Michael Skovgaard er tidligere eliteungdomsfodboldspiller i AB Gladsaxe, og han bor i Bagsværd, så han har et stærkt lokalkendskab. Noget af det, som han håber kan blive en succes er den mødregruppe, som han har startet i ’Coach-Fitness’.