EDC rykker ind i Bagsværd
Ejendomsmægler-03-15.jpg
EDC-kæden åbner 1. februar en butik på Bagsværd Hovedgade. I løbet af de kommende uger skal lokalerne gøres klar til åbningen, fortæller ejendomsmægler Michael Tang. Foto: Kaj Bonne.
Ny ejendomsmæglerbutik på hovedgaden

Ejendomsmægler Michael Tang har i forvejen butikker i Hareskovby og Farum, og han medgiver gerne, at når han 1. februar sammen med partner Ronnie Karlsson åbner en ny butik i Bagsværd, så er det faktisk ikke helt forkert at tolke det som et udtryk for, at det går bedre.

– Tendensen fra København rykker ud i omegnskommunerne. Priserne er heldigvis stadig overkommelige i Bagsværd og de andre omegnskommuner. Vi ser, at mange unge par sælger deres lejlighed i København, og så vender de tilbage til for eksempel Bagsværd, hvor de kan få mere for pengene, og hvor der er natur og bedre plads til børnene.

Michael Tang ser en geografisk opbremsning: – Folk siger: Bagsværd er i orden, men så heller ikke længere ud. For mange er selv Hareskovby for langt ude. Selv om vi har boliger i Bagsværd til salg fra vores butik i Hareskovby, så er der ingen tvivl om, at folk er ret lokalt tænkende. Derfor har vi længe haft lyst til at vende tilbage til Bagsværd.

For en del år siden overtog Michael Tang Morten Kroghs forretning i Bagsværd, men i 2007 valgte han at overføre aktiviteterne til Hareskovby, hvorfra han så haft Bagsværd-boligerne til salg.

– Jeg har længe villet tilbage, og da så ildsjælen Ronnie Karlsson meldte sig på banen, og da det lykkedes os at finde de rette lokaler i byzonen, var der ikke noget at betænke sig på. Og nu åbner vi så med tre medarbejdere i Bagsværd-butikken.

Da Gladsaxe Kommune opretholder et ønske om, at liberale erhverv ikke skal være en del af bybilledet på gadeplan – men gerne på 1. sal – så skulle vise krav opfyldes, før Michael Tang og Ronnie Karlsson kunne være sikre på at rykke ind.

– Det er værd at huske på, at vi også er en butik. Vi har ’varer’ på hylderne, og dermed adskiller vi os fra andre liberale erhverv. Vi har meget store forventninger til Bagsværd, og vi starter jo ikke fra nul. Vi har et stort kendskab til området, så vi ser frem til at få endnu mere at lave, siger Michael Tang.

 

Prøv flere mæglere

Ejendomsmægleren slår på, at det gælder om at sætte sin bolig til salg til den rette pris: – Det chokerer mig fortsat, når jeg hører, at mange folk nøjes med blot én vurdering af deres bolig. Jeg vil anbefale alle, der skal sælge, at de indhenter mindst tre vurderinger, så de ved, hvor de står. Lad så den bedste ejendomsmægler vinde – for jeg tror ikke, at det blot drejer som at sætte den højeste pris. Kunden skal gå efter sin mavefornemmelse, for det gælder også om at finde en mægler, som du har en god kemi med, ligesom du skal have tillid til det arbejde, mægleren udfører. Nu kommer vi på banen, og vi glæder os til at servicere Bagsværds borgere, slutter Michael Tang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top