annonce
Master Fatman var en kikser
Gladsaxe Kommunes Nytårskoncert på Grønnemoseskolen søndag den 11.januar 2015.

Vi har i mange år været en lille flok, som har nydt at gå til nytårskoncerterne, da vi er glade for den gode musik, dirigentens dygtighed og gode humør, samt gode kunstnere/solister.

At vi samtidig kan komme til denne oplevelse for en billig penge, da Kommunen yder et flot og stort bidrag til orkester, solister m.v., er selvfølgelig kun dejligt.

Der har kun tidligere været ét dårligt år, hvor Anne Marie Helger medvirkede. Mange var utilfredse, men ellers er det gået rigtig godt i mange år.

I år må vi så sige, at det gik galt igen, idet vi er meget skuffede over Master Fatman, som nærmest talte koncerten ihjel og lavede den om til et stand-up show, hvor Randers kammerorkester kun fik lov at levere ”baggrundsmusik” til den meget selviscenesættende Master Fatman. Han talte meget og længe. Mange blev vrede, skuffede og kede af hans nedladende omtale af Høje Gladsaxes  ”små og kedelige lejligheder”, samt tilskuernes høje alder, hvor han endog nævnte at ”det var sandsynligt at mange ikke havde mange år tilbage”. Flere kedelige citater kunne nævnes.

Master Fatman ynder ellers at omtale sit image som: ”Fed karma og positive energier”, men jeg skal da love for, at han fik praktiseret det stik modsatte.

Synge skulle han så også, men det blev en udgave af ”Love Is In The Air”, som han fuldstændig kunne ødelægge glæden ved.

Jeg håber at kommunen frem over ikke gentager den form for nytårskoncert, da vi, ”til trods for vores og mange andre tilhøreres fremskredne alder”, gerne vil kunne opleve gode musikalske og underholdende koncerter i nytårets positive ånd.
Bjarne Wermuth
Høje Gladsaxe 7,
2860 Søborg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top