Med spædbørn i biffen
Babybio-01-02-15.jpg
Med eller uden sut… Mødrene nyder at kunne se en god film, selv om de har nok at se til. Foto: Kaj Bonne.
Film kan også ses sammen med de helt små

Den første onsdag i hver måned har BIBliografen Baby-Bio. Mødrene og fædrene til spædbørnene har mulighed for at vælge mellem to film. Den ene vises kl. 10, den anden kl. 10.30. I onsdags stod valget mellem Hella Joofs nye danske spillefilm ”All inclusive” eller den internationale storfilm Hobbitten.

Før og efter forestillingerne har cafeen åben, og der er et puslebord til fri afbenyttelse på et tilstødende toilet. Mødrene kan eventuelt amme, eller børnene kan få en sut i munden og blive lagt til at sove i barnevognen, der oven i købet kan tages med ind i salen. Under forestillingen er såvel lyd som lys dæmpet – i stedet for høj lyd og totalt mørke – derved undgås, at de små bliver forskrækkede af lydeffekterne, og forældrene har mulighed for at finde juniors sut, hvis den ryger ned på gulvet.

Under hele forestillingen har BIBliografen personale i foyeren. Forældrene kan vælge mellem at tage barnet med ind til filmen eller lade personalet kigge efter det sovende barn. Hvis barnet vågner, bliver forældrene naturligvis hentet.

– Der er altid en god stemning til disse arrangementer, og mange kommer før forestillingen og sætter sig i cafeen for at hygge og snakke, fortæller Maiken Ellegaard Madsen, BIBliografens daglige leder.

Næste Baby-Bio afvikles onsdag den 4. februar.

 

Babybio-03-02-15

Foto: Kaj Bonne.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top