Medaljefest for skøjteløbere
Line-Quan-Bradtberg.jpg
Line Quan Bradtberg sikrede sig bronzemedaljen I sin række. Foto: Privat.
Imponerende indsats ved konkurrence i Herlev

Ved Isblomsten 2015, en international skøjtekonkurrence, som blev af holdt i weekenden i Herlev, kom fire ud af fem deltagende GSF-løbere hjem med medaljer.
Line Quan Bradtberg tog bronzemedaljen i Novice K2-rækken, ligesom Mia Machholm i Novice mesterskabsrækken avancerede efter et rigtigt fint friløb fra en femteplads til tredjepladsen med 68, 48 point, hvilket samtidig var hendes sæsonrekord
I Novice M, drenge, satte Linus Colmor Jepsen også sæsonrekord med 66.86 point, hvilket rakte til en guldmedalje.
I rækken for Junior Damer M, indkasserede storesøster Leonora Colmor Jepsen også guldmedaljen og en personlig rekord. Leonora opnåede 115, 59 med 25 point ned til nærmeste konkurrent. Emilie Muff opnåede en placering som nr.7.
Linus og Leonora (der begge vandt guld ved DM i december) rejser sammen med Keiran Araza (Danmarksmester i senior, herrer) og Gladsaxes træner Susanne Hedegaard Andersen i midten af februar til Stavanger i Norge, hvor årets nordiske mesterskaber i kunstskøjteløb afholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top