Nytårskur i svømmehallen
Svømmehal-03-02-15.jpg
Instruktør Trine Hawthorn Jensen demonstrerer, hvordan gymnastikken kan udføres i vandet. Foto: Kaj Bonne.
Der var fin inspiration til nytårsforsættet

Det hedder et nytårsforsæt, fordi det er noget, man sætter sig for. Men det kan som bekendt være vanskeligt at fortsætte med et forsæt. Derfor gik Idrætsanlæggene i Gladsaxe og Atlas Motion og Fitness i lørdags sammen om en ’Wellness dag’ i Gladsaxe Svømmehal for at give kommunens borgere metoder til at videreføre intentionerne.

De fremmødte kunne afprøve HyperVibe, hvor der anvendes en teknologi til vibration af hele kroppen. Der var tilbud om motion og fitness med måling af fedtprocent og blodtryk, og der var behandlinger, som skulle gøre huden ekstra forførende, glat og smuk. I selve vandet var der vandgymnastik, og endelig var der saunagus. Det sidste var ekstra populært og blev hurtigt overtegnet. Æteriske olier kommes på de varme sten, og ud over aromaen dannes en særlig dis og tåge i saunaen.

Lørdagens aktive Gladsaxe-borgere havde således mange muligheder for at hente inspiration til at fortsætte med de hensigter, som de satte sig for ved indgangen til 2015.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top