Rammerne er fyldt ud
AB-Håndbold-02-52-14.jpg
Der var livlig aktivitet på alle tre baner i ABs egen hal, og der blev af og til vist håndbold af endog meget høj klasse med lækre indspil til stregen. Foto: Kaj Bonne.
ABs Jule Cup i håndbold er en attraktion

Der er 11 haller i brug. Busser kører nærmest i pendulfart. Naboerne fra Herlev/Hjorten og Hareskoven hjælper til, og 200 frivillige bruger en stor del af deres tid på at løse praktiske opgaver.
ABs Jule Cup i håndbold har stille og roligt udviklet sig til at være en megasucces, hvor rammerne er fyldt ud.
-Vi bruger nærmest hvert disponibelt minut i alle hallerne, fortæller håndboldformand Søren Pedersen, der også er ansvarlig for juleturneringen.
-I år er der 148 hold med, og det er ensbetydende med ca. 1.700 deltagere. Vi har ca. 300 deltagere fra udenlandske klubber. De kommer fra nogle af Gladsaxes venskabsbyer i Polen, Holland, Frankrig og Tyskland. De bliver indkvarteret i klasselokaler på Buddinge Skole. De har liggeunderlag og soveposer med hjemmefra, og så fungerer det. Der har været 520 overnattende deltagere på skolen.
Det var lidt af en oplevelse, når der blev serveret morgenmad i kantinen på Buddinge Skole. Det skulle nærmest foregå med militæragtig præcision, når der skulle servres havregryn, corn flakes, brød etc. Og der skulle tørres borde af og ryddes op.
-Jeg mener virkelig, at jeg nu er kvalificeret til at få et job hos McDonald´s efter den her turnering, som en af spillerne fra ABs old boys konstaterede med et smil.
Håndbold var naturligvis i højsædet i de tre dage turneringen varede, men der blev også tid til at være sammen om andre aktiviteter.
-Der blev spillet i 60 timer i bowlinghallen på Gladsaxe Stadion, og der blev badet til den store guldmedalje, fortæller Søren Pedersen.
Hele turneringen bliver mere og mere professionel. AB har fået en flot lydanlæg i hallen på Skovbrynet, så alle kan blive informeret så godt som muligt.

mad

Et meget fredeligt øjeblik i en formiddagstime i kantinen på Buddinge Skole, hvor der var hundredvis af sultne spillere lige fra klokken 7.
Foto. Niels Rasmussen

afrejse

Deltagerne skal have liggeunderlag, soveposer og tøj med til de tre dage, så der var fyldt op på gangene, da hjemturen stod for døren.
Foto: Niels Rasmussen

AB-Håndbold-07-52-14

Uden mad og drikke dur heltinderne som bekendt ikke, så de to piger fra Brøndby sørgede
for at få noget brændstof hældt på motoren.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top