SIF Gruppen fik Gladsaxe Erhvervspris
Erhvervspris-04-04-15.jpg
Administrerende direktør Lars E. Holmegaard fik overrakt diplom og skulptur og blomster af borgmester Karin Søjberg Holst. Foto: Kaj Bonne.
Firma med 37 blev belønnet

SIF Gruppen er valgt som modtager af Gladsaxe Erhvervspris 2014. Den Mørkhøj-baserede installationsvirksomhed har i en tid præget af krise formået at udvikle sig, fastholde arbejdspladser og være læreplads for et imponerende stort antal unge.

Den årlige Gladsaxe Erhvervspris hædrer en virksomhed i Gladsaxe Kommune, der har ydet en særlig indsats indenfor områder som beskæftigelse, miljø, arkitektur eller vækst.

I år har Gladsaxe Erhvervsråd valgt SIF Gruppen som modtager af Gladsaxe Prisen 2014. Den lokale installationsvirksomhed blev stiftet i 1918 og har med næste 100 år på bagen solide rødder i branchen og god ballast, hvad angår erfaringer og kompetencer.

SIF Gruppens arbejdsopgaver var i de første mange år centreret omkring lys, kraft og varme, men produktområderne er blevet udvidet betragteligt som følge af den teknologiske- og samfundsmæssige udvikling. Men virksomheden har formået at følge med udviklingen, og særligt indenfor de sidste tyve år, har den oplevet en stor udvikling.

De oprindelige hovedopgaver er stadig en stor del af arbejdsopgaverne, men SIF Gruppen leverer i dag totale tekniske løsninger af høj kvalitet i form af alt fra VVS over energistyring- og optimering til netværk og telefoni.

Fokus på uddannelse af unge
I dag beskæftiger SIF Gruppen lidt over 200 ansatte, og den har imponerende 37 lærlinge. Uddannelse af lærlinge har altid været en væsentlig del af virksomhedens fundament. Dels for at sikre relevant og veluddannet arbejdskraft, men også fordi virksomheden sætter en ære i at være med til at løfte en vigtig samfundsopgave.

Igennem årene har SIF Gruppen uddannet mere end 200 lærlinge, heraf flere lærlinge har høstet medaljer for deres faglige kunnen. Senest er en af virksomhedens lærlinge blevet regionsmester i elektrikerfaget og kan derfor kalde sig Sjællands bedste elektrikerlærling. Virksomheden arbejder desuden tæt sammen med tekniske skoler og EL-fagets uddannelsesnævn, for at styrke arbejdet med uddannelse af lærlinge.

Gladsaxeprisen blev overrakt af Gladsaxes borgmester, Karin Søjberg Holst (A).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top