Tennis i sneen
tennis.jpg
Efter en solid arbejdsindsats var banen brugbar, så der kunne sendes bolde af sted. Foto: Gisle Ag.
Veteraner i Gladsaxe Tennis Klub lader sig ikke stoppe.

Veteraner i  Gladsaxe Tennis Klub lader sig ikke stoppe

Hver mandag formiddag året rundt plejer nogle af de ældre medlemmer i Gladsaxe Tennis Klub at mødes til en gang udendørs tennis. I sommerhalvåret på grusbanerne, i vinterhalvåret på den ene kunststofbane klubben har til disposition.

Men hvad gør man så, når temperaturen kravler langt ned under nul, og sneen vælter ned. Nogle sidder selvfølgelig hjemme og ærgrer sig over, at klubben ikke har en indendørshal. For det kunne nu være rart også at være tennisaktiv om vinteren på den normale måde.

Men så er der altså også dem, der skubber drømmen væk. I stedet tager de fat i sneskraberne og rydder banen for sne. En halv times arbejde, og så er banen klar og opvarmningen overstået. Solen står lavt og blænder her lige efter vintersolhverv. En smule glat på banen er det, så der skal spilles med en vis forsigtighed. Men det kan absolut lade sig gøre.

Efter to timer i solskin og en skarp vinterluft er drømmen om en indendørshal ikke så påtrængende mere. Det er nok mere, når regnen kommer og umuliggør udendørsspil, at drømmen igen får god næring.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top