Tillykke til Novo og til Bagsværd Sø – grønne udfordringer
Der skal lyde et stort tillykke til Novo Nordisk med Scandinavian green Roof Award som man fik lige før jul.

Samtidig skal der også lyde en stor ros til Novo for at gå foran i udviklingen af grønne løsninger i forbindelse med erhvervsbyggeri. Jeg håber meget på at resultatet og den fine pris, nu har givet Novo blod på tanden, til også at søge bedre løsninger for jeres resterende bygninger i Gladsaxe. Rom blev ikke bygget på en dag, men hvis Novo vil, kan i på sigt skabe et af de grønneste erhvervskvarterer i Danmark, hvis ikke i verden, og på den måde endnu engang sætte nye standarder. Til glæde for jeres ansatte, jeres grønne regnskab, og for os alle sammen i Gladsaxe der får nye grønne arealer. Lad det blive startskuddet til en grøn forvandling af vores ellers meget grå erhvervskvarterer – måske endda kommunens store genplantningsudfordring med 2700 m2 træer fra Bagsværd Sø kan spille ind og at man samtidig kan skabe moderne spredningskorridorer? Denne udfordring, der stammer fra den gode nyhed om opgradering af rostadion, kan komme resten af kommunen til gode. Jeg tror på, at det kan blive til virkelighed hvis vi i Gladsaxe står sammen om løsningerne!
Thomas Monberg
Bestyrelsesmedlem SF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top