Trækker i arbejdstøjet
Søborg-Guld-04-15.jpg
Lene og Lone Skovgaard og Sofia er i guld sving med at modernisere forretningen. Foto: Kaj Bonne.
Søborg Guld og Sølv ombygges og moderniseres

Når bedstemor kommer ind og spørger om et smykke-varemærke til barnebarnet, så er Lene Skovgaard, indehaver af Søborg Guld og Sølv, ked af at skulle skuffe bedstemoren.
– Vi bliver nødt til at følge med tiden. I dag er det meget vigtigere får kunderne, at købe de rigtige mærkevarer. Smykkebranding er oppe i tiden. Tidligere gik kunderne mere op i kvalitet og design af ringen eller halskæden og knap så meget i, hvem der havde designet det. Det har vi taget til efterretning, så nu moderniserer og ombygger vi, så vi kan opfylde Gladsaxe-borgerne behov, siger Lene Skovgaard, der har haft butikken i 27 år.
Sammen med sin søster Lone Skovgaard og ekspedienten Sofia ser Lene Skovgaard frem til at byde stamkunderne velkommen, når butikken genåbner i næste måned.
– Vores sidste åbningsdag i de nuværende omgivelser er lørdag den 31. januar. Herefter trækker vi arbejdstøjet, og vi genåbner lørdag den 21. februar. Vi skal have malet, lave nyt gulv og loft, ligesom markisen og facadeskiltene udskiftes. Vi shiner det hele op, og vi fornyer og moderniserer varelageret, men selvfølgelig kan vi stadig, som vi altid har kunnet, altså klare reparationer, forsølve, gravere samt omtrække perlekæder. Vi glæder os helt vildt den ny butik, siger Lene Skovgaard.
Foreløbig holder guld- og sølvbutikken på Søborg Hovedgade 69 en sidste slutspurt med gode tilbud på traditionelle varer, inden gulvet brækkes op og malerpenslerne svinges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top