Tre Gladsaxe-medaljer ved Årgangsmesterskaber
Holdkapsvømmere var tæt på podiepladser

I weekenden havde alle Gladsaxes 20 svømmere fra årgang gr. 1  kvalificeret sig til de danske årgangsmesterskaber, som blev holdt i Esbjerg. Medaljehøsten blev på tre medaljer, som blev svømmet hjem af Frederik Rindshøj.

Drengeholdkapsvømmerne var ude og kæmpe alt hvad de havde lært og svømmede stærkt, desværre rakte indsatsen til tre fjerdepladser i stedet for tre medaljer. Sidst men ikke mindst var der nogle svømmere, der flyttede deres niveau flot og her var især Ida Just Mikkelsen iøjnefaldende med flotte personlige rekorder i samtlige starter. Om to uger står den på de danske holdmesterskaber for samme årgangsgruppe, hvor Gladsaxe er med i finalerunden.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top