229 skøjteløber til Funskate Øst
funskateløbere.jpg
Hele GSF Funskate-hold med medaljer og klubpokal. Foto: Privat
Gladsaxe vandt klubkonkurrencen med 10 medaljer.

229 sjællandske løbere stillede op, da Gladsaxe Skøjteløber forening var vært for sæsonens 3. Funskate-konkurrence.

GSFs løbere klarede sig igen forrygende. Det blev til rigtigt mange finalepladser :   4 guldmedaljer, 2 sølv- og 4 bronzemedaljer  til GSFs Funskate-piger – og drenge betød, at Gladsaxe løb med klub-pokalen som konkurrencens bedste klub.

Funskatekonkurrencerne er breddekonkurrencer for alle aldersklasser og alle niveauer, hvor løbere, der endnu ikke helt har niveau til at deltage i DSUs konkurrence-  og mesterskabsrækker, har mulighed for at komme ud og opleve suset ved en konkurrence og  vise spring, trin og piruetter samt løbe et lille program til musik. Dette koncept, som blev indført for et par år siden af Dansk Skøjteunion er blevet en stor succes. I hver gruppe kæmper løberne om 6 finalepladser.

 

GSFs resultater vedFunskate 3  Øst:

Guld til Cecilie Bækgaard Koch i FunBubbels 1, guld til Elias Vergara – sølv til Nadia Aslam Plambeck – bronze til Caroline Galle Damø Nielsen i FunBubbels 2, guld til Julie Rose- bronze til Malina Aargaard i FunFlakes 2 guld til Julie Schønecker Nielsen – sølv til Mariah Jordan – bronze til Caroline Rose i FunFlakes 3 bronze til Caroline Rose i Togs Free

Sæsonen for Funskate afsluttes  7. – 8. marts i Odense til Funskatefinalen, hvor løberne fra hele landet skal dyste om både individuelle placeringer og hele Danmarks klubkonkurrence.

I den kommende uge skal 3 af GSFs mesterskabsløbere til de nordiske mesterskaber i  Stavanger, mens klubbens øvrige konkurrence- og M- løbere nøjes med at tage turen til Tårnby til årets Flyvercup, der i øvrigt også plejer at have nordisk islæt med en del  andre skandinaviske deltagere.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top