annonce
800 meterløbere med uventet succes
mia.jpg
Mia Helene Mørck går tilsyneladende en lys fremtid i møde. Indsatsen ved DM var meget imponerende. Foto: Privat.
2 piger fra Bagsværd AC vinder sølv og bronze på 800m ved DM

Mia Helene Mørck og Josefine Rytter vandt begge medalje ved de danske mesterskaber i Indendørs Atletik på 800m.
Umiddelbart var der stillet de største forhåbninger til Josefine, da hun havde næstbedste kvalifikationstid, mens Mia, der kun er 15 år, deltog i sit første seniormesterskab og ”kun” havde løbet 2.15 inden DM. Om lørdagen sørgede Mia flot for, at vinde det første indledende heat og dermed var hun direkte kvalificeret til finalen om søndagen. I andet heat kunne deltagerne løbe efter tiderne fra første og her var det rigeligt for Josefine at blive nr. 3, da det var hurtigere end alle i første heat og dermed også kvalificerende til finalen. I finalen tog Josefine spidsen fra start i håb om, at kunne sætte et så højt tempo, at alle andre ville falde fra, mens Mia bare skulle holde sig til som nr. 3 eller 4. Tempoet var også rigtigt fint og blev holdt de første 600m, hvorefter Århus-pigen med bedste tid gik frem. Josefine hængte dog på lige i hælene og Mia lå også fint på 4. pladsen. Med 100m igen går Mia forbi og kommer op på 3. pladsen og på opløbsstrækningen stivner Josefine lidt, hvorved Mia også kan gå forbi hende. Således vinder Mia sølvmedalje i den flotte tid 2.11,79, som er ny seniorklubrekord i BAC og samtidig klarer Mia kvalifikationskravet til U18 VM, der skal afholdes i Colombia. Josefine kom ind på 3. pladsen og vandt bronze i tiden 2.12,37, som er den 3. hurtigste tid hun har løbet. Josefine skal også have meget stor ære for at tage slæbet med at trække feltet og på denne måde hjælpe Mia med det flotte resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top