AB Gladsaxe køber ind
AB-Sportmaster-01-06-15.jpg
Både amatørafdelingen og den professionelle afdeling hos AB har indgået en sponsoraftale med Sportmaster, der har 103 butikker over hele landet. Aftalen blev i går skrevet under i forretningen på Søborg Hovedgade. Aftalen med amatørafdelingen er 3-årig, men prof-afdelingen foreløbig har en 2-årig aftale. Den nye tribune på stadion vil nu blive omtalt som Sportmastertribunen, og der vil komme diverse særtilbud i løbet af året. Thomas Gram fra amatørafdelingen og Peter Lassen fra prof-afdelingen var meget tilfredse med den lokale aftale. Foto: kaj Bonne.
Tidligere Esbjergspiller klar til midterforsvaret

Akademisk Boldklub Gladsaxe har forstærket truppen ved at hente den rutinerede forsvarsspiller Nicolai Høgh hjem fra Osloklubben Vålerenga, efter at parterne ophævede den aftale, de ellers havde i yderligere et år, for en uges tid siden.

ABs cheftræner Thomas Nørgaard er en glad mand lige nu.
– Det er en klasse forstærkning, vi får ind i truppen og jeg er glad for at det lykkedes. Nicolai kommer med en personlighed, væsen og erfaring, som vi har ledt efter til truppen. Vi ville have en midterforsvarer ind, som skulle passe ind i truppen, løfte niveauet, være en ledertype og at han er venstrebenet, gør ikke noget. Vi har fået det hele i Nicolai, vurderer Thomas Nørgaard.

Nicolai Høgh ser frem til at komme hjem til Danmark
– Efter 10 år i Esbjerg prøvede jeg kræfter med Tippeligaen, men jeg var kørt surt i det deroppe, og ser nu frem til at komme hjem. Jeg fik fint med spilletid i første sæson, men da de købte to nye midtstoppere, så kunne jeg godt se hvad klokken var slået.
– Jeg ville helst til København, og har tænkt på livet efter fodbolden. Her passede den pakke som AB kunne tilbyde perfekt, og selvom der har været interesse fra andre, så synes jeg AB er en rigtig spændende klub. De viste fra start en stor og konkret interesse, h Jeg ser frem til at tage arbejdshandskerne på, og komme i gang med træningen sammen med mine nye holdkammerater.

31-årige Nicolai Høgh har spillet 239 kampe for Esbjerg fB igennem 10 sæsoner og scoret 13 mål, mens det i norske Vålerenga i Tippeligaen blev til 23 kampe og 2 mål.

Uafgjort i Sverige

AB Gladsaxe var lørdag i Sverige for at spille træningskamp mod Höllviken, og den kamp endte 1-1. Höllviken kom foran efter et koks i ABs forsvar, og Nichlas Rohde fik udlignet 18 minutter før tid. En svensk og en amerikansk spiller fik lov til at vise sig frem uden at imponere, så det var tommelen nedad til dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top