Alle blev genvalgt
Jazzklub-01-07-15.jpg
260 fulgte formand Ole Kjærs beretning, der kun gav anledning til få uddybende spørgsmål Foto: Kaj Bonne.
260 kom til generalforsamlingen i Gladsaxe Jazzklub

 

Røde lygter som tegn på udsolgt har ofte præget koncerterne i Gladsaxe jazzklub i de år, klubben har eksisteret.

Og reelt skulle de også have været i brug til generalforsamlingen i fredags. Men der havde man taget konsekvensen og var flyttet til festsalen på Grønnemose Skole fra det sædvanlige lokale på telefonfabrikken.

260 havde meldt sig, og de kunne bl.a. høre, at medlemstallet i løbet af 2014 var steget med 20 procent, så der nu er 450 medlemmer.

Dermed én af Storkøbenhavnsk største.

Jazzklubbens økonomi er også i balance med et beskedent overskud af det samlede års omsætning.                                                                            Det blev i den forbindelse understreget af jazzklubbens formand, Ole Kjær, at uden kommunal og statslig støtte til spillestedet kunne det forgangne års omfattende aktivitetsniveau ikke lade sig gøre.

På valg til bestyrelsen var: Sussi Frølich, Jonna Hesselhøj og Ole Kjær.        Alle tre blev genvalgt med akklamation.                                                    Suppleanterne: Bente Jakobsen og Ivan Klitte tilbød at stille op til en ny periode.  Også de modtog stor akklamation.

 

Aftenen blev sluttet af med salsakoncert, så der blev danset på livet løs.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top