Bagsværd tester to helt unge
Nederlag mod DS-hold til at leve med

Det gælder om at have bredde i truppen og om at have afløserne på vej. Så da Bagsværd fra serie 2 spillede træningskamp mod Jægersborg fra danmarksserien var Mikkel Nørgaard og Rasmus Melton på henholdsvis 16 og 17 år med i truppen.

– Vi er rigtigt glade for at bruge spillere fra vores u19 hold, og tilskriver det godt træner arbejde af u19 trænerne Per Edwardsen og Morten Skoubo, siger Bagsværds træner Flemming Bockelund.

Alt i alt var vi mere end tilfredse med træningskampen.

Bagsværds mødte Jægerborgs på en dag med strid blæst, det svært at spille fodbold. På trods af dette blev det til en til tider velspillet træningskamp, hvor de 2 hold havde det lettest ved at spille mod vinden. Holdene havde en halvleg hver. Bagsværd vandt 1 halvleg 1-0 og tabte 2. halvleg 0-3. Bagsværd tillod sig at brænde en 100 procent chance foran 1-0, og ligeledes et straffespark bagud 1-2. Det var tydeligt at danmarksserie holdet fra Jægersborg havde væsentligt lettere ved at skifte ud i start 11 end Bagsværd havde. Bagsværds mål blev scoret af Victor Bonø.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top