Bidrag til pengemaskinen
Parkering-03-07-15.jpg
Mindst en halv snes bilister stod til at få en hilsen fra politiet på Vandtårnsvej, så der kunne teoretisk være kommet over 5.000 kr. i statskassen og cyklisterne havde kunnet færdes trygt på cykelstien. Foto: Kaj Bonne.
Stribevis af ulovlige parkeringer på Vandtårnsvej

Debatten ruller lystigt i medierne efter at politiet har øget indsatsen for at få trafikanterne til at overholde hastighedsbestemmelserne. ”Pengemaskine” lyder kritikken fra folk, der har deres egen fortolkning af færdselsreglerne og mener, at de sagtens selv kan vurdere, at man godt kan gøre for stærkt nogle steder og at politiet burde bruge energien på andre ting.

Det kunne så måske være ulovlige parkeringer til fare for de såkaldt ”bløde” trafikanter.

I lørdags holdt mindst en halv snes biler ulovligt parkeret på cykelstien på Vandtårnsvej ud for den katolske kirke. Det betød, at cyklister, der f.eks. havde været i svømmehallen eller sportshallen fik reduceret deres cykelstiareal til under det halve.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top