annonce
Borgerne tabte kampen om Borgernes Hus
Borgerne tabte – byrådet vandt i kampen om bevarelsen af Borgernes Hus på Søborg Hovedgade 79.

Kun Enhedslisten støttede som parti hele vejen igennem borgernes modstand mod salget af det hus, hvor hundredvis af Gladsaxeborgere gennem årtier har haft deres gang, har gået til koncerter, spillet kort, hørt foredrag, haft familiefester og meget andet. Borgernes Hus kunne rumme det hele i hyggelige lokaler, centralt placeret midt i Søborg, men byrådet ville ikke lytte til borgernes krav og ønsker. Beslutningen er truffet hen over hovedet på både brugere og borgere, på trods af underskriftsindsamling, protestskrivelser og protestmøder, og nu gøres huset klar til salg senest i august måned 2015. Alle brugerne, fortrinsvis ældre, smides ud. En sørgelig opvisning i, hvordan magtpolitik fungerer i Gladsaxe på bekostning af borgerdemokratiet.
Dorthe E. Harvest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top