Dagli Brugsen Mørkhøj bliver shinet op
Brugsen-Mørkhøj-09-15.jpg
Der har gennem et stykke tid været yderst livlig byggeaktivitet i Dagli Brugsen i Mørkhøj. Foto: Kaj Bonne.
Vigtigt at ruste sig til fremtiden

Der er livlig aktivitet i Dagli Brugsen Mørkhøj ud over den normale handel. Butikken er under massiv ombygning. Håndværkere og personale er i fuld gang med en større renovering.

– Vi er både glade og stolte over, at vi som en af de første Dagli Brugser i landet får muligheden for at være med til at udrulle Dagli Brugsens helt nye koncept i en helt nyrenoveret butik, siger formand Jens Lindblom

-Der er jo igennem mange år sket store ændringer i butiksstrukturen, men jeg synes, at vi har været gode til at bevare den lokale tilknytning ligesom der har været nogle gode og engagerede medarbejde igennem årerne som har troet på sagen.

Men tro alene gør det ikke, så uden opbakning fra Dagli Brugsen og Coop centralt som hele vejen igennem har troet på bæredygtigheden af en butik i Mørkhøj var det aldrig gået.

-I en tid hvor mange lokale købmænd må lukke og slukke, er der stadigvæk steder hvor de lokale bakker op om Deres lokale butik, siger salgschef Henrik Svendsen fra Dagli Brugsen.

Filosofien er, at Dagli Brugsen i Mørkhøj skal være det lokale samlingssted. Det er her man sender sine pakker og køber nogle af sine daglig varer.t være en del af.

Og med moderniseringen til det nye Dagli Brugsen koncept bliver der endnu større mulighed for dette.

– Vi laver et ”Dagli rum”, hvor man kan nyde en kop kaffe fra kaffemaskinen, siger Jens Lindblom.

Man kan booke rummet til afholdelse af foreningsmøder, der vil være en bog reol til at bytte bøger for alle. Der vil være mulighed for de små, lige kan se lidt tegnefilm eller lave en tegning til mor & Far Imens der handles.

Varesortimentet udvides og der vil blive lavet en afdeling med lokale varer, så kender man f.eks. en, der laver honning eller andet, så er det bare at komme ned i brugsen vi køber gerne god lokal kvalitet.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top