annonce
De vinder hver gang
Ishockey-03-04-15.jpg
Michael Florentz har en masse at holde styr på, men børnene er ivrige og vil gerne lære. Foto: Kaj Bonne.
Succes blandt de mindste i Gladsaxe Ishockey

I mange år har Gladsaxe Ishockeys mindste løvebørn været skøjtet over ende, når de har været ude at spille kampe. Men sådan har det ikke været i år.
De små drenge og piger i aldersgruppen fra 2-6 år har nærmest fejet de omkringliggende klubber af banen, ved de cirka 10 løvecups der har været i denne sæson.
Og det er da også en meget stolt træner, Michael Florentz, der har oplevet den respekt, der pludselig er kommet for klubben.
-Mange af de andre klubber siger: Pyh, nu skal vi spille mod Gladsaxe, så får vi tæv, siger Michael Florentz, der er glad for at se, at klubben er ved at komme med.
– Sidste år tabte vi alt og i år vinder vi det hele – og vi vinder stort. Vi har fået nye spillere, som vil spille og som passer deres træning. Vi har fokuseret meget på vores skøjtetræning, så børnene er også blevet langt bedre til det. Ikke mindst er der en meget engageret forældregruppe, fortæller Michael Florentz, der har to af sine egne børn, Mathilde og Victor med på holdet. Selv er han efter en korsbåndsoperation selv tilbage for at spille på Gladsaxes førstehold.
-Vi har stadigvæk masser af plads på vores U7 og løveskolehold, så vi tager gerne imod flere spillere, der har lyst til at spille ishockey, fortæller Michael Florentz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top