Discountbutikker ødelægger handelslivet
Stop lige en halv Henrik Sørensen!

Din analyse i Gladsaxe Bladet  17. februar  om tomme butikslokaler i Bagsværd og Søborg, har en slagsside, selv om jeg er enig i, at store butikker i villakvartererne, bør høre fortiden til. Men flere og større butikslokaler på hovedgaderne som du efterlyser, hjælper ikke de tomme butikker, men gør det modsatte, det ses jo allerede. Det er netop de store koncerners discountbutikker med alle de forskellige varer samt med en meget lang åbningstid, der udkonkurrerer de selvstændige udvalgsvarebutikker. Uanset butiksstørrelserne, bliver hovedgaderne i Gladsaxe aldrig til storcentre, og tænk blot på den nuværende trafikbelastning, mener du at den skal øges?

Der findes i øvrigt andre måder at tiltrække kunder på. Vi har på Søborg Hovedgade 79 i over 25 år haft et dagligt aktivt kultursted Borgernes Hus, men det har du og dit parti skaffet et byrådsflertal for at lukke og sælge. At flytte et velbesøgt hyggeligt miljø og kulturen op på Telefonfabrikken, skaffer ingen kunder til Hovedgaden.

Leif Carlsen
Selma Lagerløfs Alle 4
2860 Søborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top