Få bugt med din skade
Fysioterapi-01-07-15.jpg
Farman Ullah Mian har åbnet en ny specialklinik for blandt andet fysioterapi og akupunktur i Bagsværd. På døren har han sat et digt op, som han selv har både skrevet og designet. Foto: Kaj Bonne.
Ny klinik i Bagsværd klarer sportsskader og giver træningsråd

Farman Ullah Mian har boet i Gladsaxe i 40 år, og de seneste 28 år har han været en del af Atlas Motion i Gladsaxe Sportshal. Så han kender om nogen Gladsaxe-borgernes behov. Og han får god brug for sine kundskaber, for 12. februar åbner han Bagsværd Specialklinik på Bagsværd Hovedgade 77.
– Klinikken kan klare det meste inden for fysioterapi, siger Farman Ullah Mian. – Vi kan klare sportsskader, genoptræning, styrke- og balancetræning. Jeg har ansat en autoriseret fysioterapeut, og så får jeg også ansat en akupunktør. Selv står jeg for kostvejledning og træningsprogrammer sammen med min datter Jasmin.
I vinduet har Farman Ullah Mian placeret en række pokaler: – Jeg er dobbelt danmarksmester i bodybuilding i Masterklassen, så jeg kender også en del til, hvordan man går på den rigtige diæt. Jeg glæder mig til at hjælpe og vejlede Gladsaxe-borgerne i min nye specialklinik.

1 kommentar om “Få bugt med din skade”

  1. carsten boye siger:

    godt gået du gamle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top