Gladsaxe-Hero mangler rutine
HERO-01-nr.15-07-15.jpg
Thomas Strømberg viste mange fine ting, indne han måtte gå ud efter et sammenstød med Køges målmand. Foto: Kaj Bonne.
De to første træningskampe har vist at der er plads til forbedringer

Fire-fem af spillerne er født i 1996, så de er enten 18 eller 19 år. Derfor er rutinen naturligvis en mangelvare på Gladsaxe-Heros hold i serie 1. Det skal der rigtig meget talent til at opveje, men det folder sig måske ud i løbet af kort tid.

Indtil nu tyder alt dog på, at Gladsaxe-Heros nye træner Carsten Rust får travlt med at få brikkerne til at falde på plads, inden anden halvdel af turneringen går i gang. Gladsaxe-Hero var længe tophold men en skidt afslutning i efteråret gav et styrtdyk i placeringen, så man nu mest skal koncentrere sig om ikke at rykke ned. Men rækken er tæt, så et par sejre kan skabe oprykningsdrømme igen.

Første træningskamp blev vundet 3-2 i Allerød.

-Der var 2. halvleg i hvert fald godkendt, siger Carsten Rust.

I lørdags gjaldt det så Køge på Gladsaxe Stadions kunstgræs. Gæsterne vandt 4-1 efter 3-0 ved pausen. Vinden var medvirkende til den solide sejr.

-Men vi var ikke klar. De rutinerede havde rigeligt travlt med at passe deres eget spil uden at hjælpe de unge, så der er plads til forbedringer.

Ny i truppen er bl.a. den tidligere KFUM-spiller Thomas Strømberg, der har spillet sammen med Carsten Rust på et lukket hold i Emdrupklubben. Det ser lovende ud.

Nikolaj Kongsbirk scorede på hovedstød efter et hjørnespark til 1-3, og Gladsaxe-Hero havde et par pænt store chancer i 2. halvleg.

Lørdag gælder det KFUM på Gladsaxe Stadion klokken 11.00.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top