God nyhed for kommunekassen
Novo Nordisks overskud var på 34 mia. kr. sidste år

Når det regner på præsten, drypper det på degnen. Novo Nordisk i Bagsværd præsenterede i fredags årsregnskabet for 2014. Ud af en omsætning på godt 89 milliarder kroner var overskuddet på 34 milliarder, eller næsten 100 millioner kroner i døgnet.
Tallene må glæde Gladsaxe Kommune, hvor Novo Nordisk er en kæmpe bidragyder til kommunekassen. Og der var også andre gode nyheder for kommunen. Virksomheden i Bagsværd forventer at skulle hente tusindvis af fagligt kvalificerede medarbejdere i de kommende år. En del af disse vil formentlig bosætte sig i nærheden af den store medicinalvirksomhed.
Novo Nordisk har i alt ansat 41.000 medarbejdere i 75 lande, heraf arbejder 17.000 af de ansatte i Danmark.
På Københavns Fondsbørs blev Novo Nordisks regnskab modtaget positivt i fredags. Efter en kursstigning er Novo Nordisks markedsværdi på 800 milliarder kroner, så billionen er snart inden for rækkevidde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top