Hyldest til svømmeleder
Idrætsleder-2014-01-05-15.jpg
Irene Chabior fik blomster, skulptur og penge overrakt af borgmester Karin Søjberg Holst. Foto: Kaj Bonne.
Irene Chabior årets idrætsleder 2014

Der bor 66.645 personer i Gladsaxe. Gladsaxe Svøm har over 2.000 medlemmer. Det ligner unægtelig en succes at få så mange mennesker til at dyrke svømmesport på et eller andet plan. Fra bredde til absolut elite.
Det er Irene Chabior, der som formand står i spidsen for den succeshistorie, og mandag aften blev hun hædret som årets idrætsleder 2014 ved den årlige modtagelse af idrætsfolk. I år var der hele 210 til festen på rådhuset.
Irene Chabior har været formand siden 2011, men hun har tidligere haft mange andre poster i klubben.
En af kunstnerne ved at være en god leder er at dele opgaver ud, så man får en flad skruktur, hvor arbejdsbyrderne ikke blive uoverkommelige og hvor de involverede føler, at de har indflydelse. Den kunst magter Irene Chabior.
-Du er en ildsjæl. Og det er du jo ikke alene om. Der er mange ildsjæle både i svømmeklubben og i de mange andre foreninger i Gladsaxe. Du har den særlige kvalitet, at du aldrig brænder ud. det giver kontinuitet i arbejdet, og selvom du har været bestyrelsesmedlem i mange, så synes du stadig, at det er sjovt og inspirerende. Du er en god leder, der formår at uddelegere opgaver og dermed vise tillid, motivere og inspirere, roste borgmesteren i sin tale til Irene Chabior.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top