- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Indisk mad med dansk touch

Aftenens tema var “Indisk mad med et dansk touch”, så den pakistanske kok var for denne aften erstattet med Kirsten, der med sin mand Erik er stamkunde.
-Forhistorien er, at vi er to gæster, der gennem 15 år er kommet her hyppigt og har nydt et bredt udvalg af indiske retter. Med årene har vi selvfølgelig lært en del andre gæster at kende ud over det faste personale. Det har næsten været som i tv-serien Sams Bar, hvor både lokale og tilrejsende har mødtes, og lokalet er indrettet, så der både er plads til at hygge sig med bekendte og ellers være sig selv, siger Erik Schaub.
For 1 1/2 år siden overtog Jatinder restauranten, og Kirsten har ved flere lejligheder talt med ham om, at det kunne være spændende at prøve kræfter med indisk kogekunst.
Efter intense studier af diverse opskrifter og prøvesmagning på hjemmebanen blev det på aftenen til en menu bestående bl.a. af en snack m. puffed rice, let krydrede nudler, grøntsager og forskellige indiske chutneys.. En hovedret bestående af Fishcurry m. laks, tigerrejer og kokosmælk og endelig en dessert af hjemmelavet kardemommeis m. frisk mango og hakkede pistacienødder. En vegetarmenu var også en valgmulighed.
Personalet havde travlt, gæsterne var glade, og stemningen i top. Arrangementet gentages lørdag den 7. marts – denne gang formentlig med and med mere på menuen.