Kæmpe narkofund på skole
Politiet beslaglagde fem kilo amfetamin i plastikpose

Det var noget af et fund, som Københavns Vestegns Politi blev tilkaldt til i fredag i sidste uge på Grønnemose Skole i Høje Gladsaxe.
– I et skurlignende rum fandt vi en Nettopose med fem kilo amfetamin. Vi beslaglagde posens indhold. På gaden koster et gram amfetamin ca. 100 kroner, så det var et ret stort fund – og indtil videre det største på Vestegnen i år, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson fra politikredsens afdeling for organiseret kriminalitet.
Narkofundet har på gadeplan en værdi til hen ved en halv million kroner, men man skal næppe forvente at ejermændene henvender sig for at få posen retur.
– Det ulovlige stof bliver kørt til destruktion. Efterforskningsmæssigt undersøger vi naturligvis sagen og kigger efter spor, siger vicepolitiinspektøren.
Rådhusbetjente overvågede området fredag aften for at se, om ejerne af posen ville dukke op, men der skete ikke noget.
Det gjorde der til gengæld for nogle uger siden på den gamle Gladsaxe Skole på Tobaksvejen. Fem store gutter var brudt ind på den – tomme – skole. Det så man på den yderst effektive video-overvågning på rådhuset, så en rådshusbetjent tog af sted med en hund. Han fik pacificeret de fem gutter, indtil politiet nåede frem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top