Annonce
Kalender skal skaffe penge til VM-tur
kalender.jpg
Borgmesteren fik besøg af klubformand Mikael Espersen og Jesper Hammer fra pr-udvalget Foto: Privat.
Bagsværd Roklub med nyt initiativ for at hjælpe ungdomsroere

Bagsværd Roklub, repræsenteret ved formand Mikael Espersen og sponsorudvalgsmedlem Jesper Hammer har været på besøg hos borgmester Karin Søjberg Holst for at overrække hende en kalender.
Kalenderen indeholder flotte billeder af både børn, unge og ældre roere, samt skønne stemningsbilleder fra søen. Alle de vigtigste datoer for klubbens og rosportens aktiviteter findes i kalenderen.
Sponsorudvalget i Bagsværd Roklub består af engagerede forældre, der arbejder på at samle penge ind til klubbens ungdomsafdeling.
Sponsorudvalget har solgt et eller to sponsorater pr. måned i kalenderen og derved fået finansieret fotograf, grafisk bureau og trykomkostninger.
Et af målene er en ny dobbeltfirer båd til juniorerne der træner mod Junior VM i Rio til sommer. Vi håber med projektet at samle minimum kr. 60.000 ind til klubben.
Kalenderen bliver derfor solgt for kr.100 af klubbens medlemmer. Alle penge går ubeskåret til klubben. Kontakt Jesper Hammer på ekkodalen13@yahoo.dk hvis du er interesseret i et eller flere eksemplarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top