Konkurrencen var for hård
Mia-Macholm-Bronze-Novice-M.jpg
Mia Macholm kom på tredjepladsen i sin række i Tårnby. Foto: Privat.
Kunstskøjeløbere fra GSF til nordiske mesterskaber

Ved the Nordics 2015 i Stavanger havde GSF fået udtaget 3 af sine dygtige løbere: Linus Colmor Jepsen, novice drenge, Leonora Colmor Jepsen, Junior damer, og Keiran Araza, senior herrer – alle tre Danmarksmestre i deres respektive alderskategorier.
Konkurrencen er hård, når man kommer på nordisk niveau. Hvert land kan udtage 4 løbere i alderskategorierne, Novice, Junior og Senior, så hver række har op til 20 deltagere. I drenge- og herrerækkerne, er det dog ikke alle lande, der kan stille med tilstrækkeligt mange kvalificerede løbere.
Ikke mindst de svenske og finske løbere er meget stærke, så der er hård konkurrence. Der var lidt nerver på, og Gladsaxe-løberne levede på nogle af de svære tekniske elementer ikke helt op til vanlig standard, men fik til gengæld alle tre fine point for præsentationen og udførelsen af programmerne og placerede sig som henholdsvis nr. 7,7og 6.

Ved FlyverCup, som blev afholdt i Tårnby, opnåede GSFs løbere 4 medaljer.
FlyverCup havde deltagelse af en del udenlandske løbere, først og fremmest fra Sverige, men også Tyskland, Rusland og England.
Mia Machholm vandt bronze i Novice M piger, Emilie Muff, sølv i Junior M damer, Line Quan Bradtberg, bronze i Novice K2, mens Mie Søgard tog guldet i junior damer, K 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top