annonce
Menuen skal ændres
Forslag fra Liberal Alliance

Før byrådsmøderne går i gang serveres der mad for de byrådsmedlemmer, der ønsker det. Det sker i kantinen på toppen af rådhuset.
Nu forslår Liberal Alliances byrådsmedlem Michele Fejø, at menuen ændres på de dage, hvor der er byrådsmøder

”Det foreslås, at der fremover ved Gladsaxe byråds middag forud for møderne i byrådet serveres den samme mad, som bringes ud til kommunens ældre borgere (hjemmehjælps madservice).” lyder hendes forslag til byrådsmødet 18. februar.
Michele Fejøs begrundelse lyder således:
Ældre medborgere – herunder ældre på seniorcentrene i Gladsaxe kommune – bør have ordentlig mad fremstilles af gode råvarer på en god måde. Det er formentlig også hovedreglen i dag. Fra tid til anden rejses der imidlertid kritik af maden, især af maden fra hjemmehjælpen. Derfor vil det være en oplagt sag, at borgmesteren og de øvrige medlemmer af Gladsaxe byråd – sammen med de embedsmænd, som også plejer at deltage i bespisningen – fremover får serveret samme mad som den, der serveres til kommunens ældre medborgere den pågældende dag, dvs. til de ældre, der er visiteret til den kommunale hjemmeplejes madservice.
Det er vigtigt at byrådsmedlemmerne kan løbende følge med kvaliteten og egenhændigt kunne bedømme kvaliteten af de måltider, som serveres for kommunens ældre medborgere. Tilfredsheden med maden i Gladsaxe kommune er fra 2010 til 2012 steget fra 62 pct. til 66 pct., så der kan spores en udvikling i den rigtige retning. Det er imidlertid vigtigt, at vi sikre os at den gode udvikling fortsætter”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top