Når livet er en gave
Hjertepatient fortæller om livskvalitet

Et par gange har Ebbe Axholm været tæt på gravens rand. To alvorlige motorcykelulykker for 30 og fem år siden var ved at koste ham livet. Nu kører han meget langsommere.
Oveni det hele fik han for et halvt års tid siden meget seriøse hjerteproblemer. Selv om han er rimnelig veltrænet, har dyrket ishockey på eliteplan i Herlev og været dybt involveret i fodbold både som spiller, træner, leder og dommer, så kom der slemme problemer.
Det blev løst med en 4-dobbelt bypass operation på Rigshospitalet. Og der blev virkelig tid til at tænke på tilværelsen. Ebbe Axholms mor, morfar og farfar har alle haft hjerteproblemer, så det ligner noget arveligt. Hans tre sønner er blevet bedt om at være opmærksomme på diverse symptomer i den retning.
10. februar fortæller han med Hjerteforeningen Gladsaxe som arrangør på Forebyggelsescentret på Søborg Hovedgade 200 fra kl. 15.30 om sit liv som hjertepatient.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top