Nu ryger den ned!
Ruin-01-07-15.jpg
Skiltet med nedstyrtningsfare er ikke relevant. Og det fjernes. Og det samme gør bygningen snart, når der skal skabes plads til et byggeri, der også omfatter den hvide naboejendom. Foto: Kaj Bonne.
Byggeselskab klar med projekt ved kommunens grimmeste byggetomt

År ud og år ind har de tomme bygninger over for Søborg kirke været et irritationsmoment. De er faldet mere og mere sammen. Graffiti har været med til at forværre indtrykket. Vegetation voksede ud på fortovet. Den totale definition på en øjenbæ.
Men nu sker der noget.
-Vi har gennem et stykke tid arbejdet med et projekt fra en meget seriøs bygherre, og hvis alt går efter planen, og når alle formalia er overholdt, så forventer bygherren at kunne gå i gang med byggeriet i slutningen af sommeren, fortæller Morten Hansen fra kommunens byggesagsafdeling.
Der er tale om er byggeri på 53 lejligheder, og der skal være plads til erhverv i en del af bygningen lige som der også skal være en p-kælder.
Noget forvirrende har man i en god uges tid kunnet se, at der har været skilte med advarsel om nedstyrtningsfare.
-Der har entreprenøren været for langt fremme i skoene. Skiltene kommer nu ned. Men om kort tid skal der gerne ske noget, siger Morten Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top