Nybegyndere slog til
synkro.jpg
Emilie og Clara blev sikre vindere af deres række. Foto: Privat
Synkrosvømmere fra Gladsaxe

GSC synkro har i weekenden været til abcde-stævne i Odense, med mange deltagerer og hård konkurrence i næsten alle rækker.
6 piger(Alina, Amalie, Clara, Emilie, Luna og Rebecca) stillede op i c-rækken for GSC (en let øvet række), trods de kun har svømmet synkro et halvt år. De stillede op med et hold, hvor de suverænt tog guldet, da de vandt med 7,5 point over nr. to i musikprogrammet. Amalie deltog også i solokonkurrencen, hvor hun imponerede dommerne, og svømmede sig til de højeste karakterer, og dermed den bedste solo i rækken. Desværre rakte figurkaraktererne ikke så lagt, så samlet vandt hun bronze.
Emilie og Clara deltog også med en duet, hvor de både lå nr. 1 efter den indledende figurkonkurrence og vandt med deres flotte program, hvilket gav dem en fortjent guldmedalje. I d-rækken stillede 10 piger op, tre af dem deltog med en trio (Emma, Monica og Nanna), som vandt sølv, trods mange deltagere i denne disciplin. I samme række deltog en duet fra GSC (Anna og Selma), som havde det tredjebedste program, men pga. mindre karakterer efter den indlede figurkonkurrence blev de placeret uden for medaljerækkerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top